Clairvoyance nær Horsens

Clairvoyance - Juelsminde nær Horsens

Hvad er clairvoyance?

At besøge en clairvoyant rådgiver betyder, et møde med et menneske, som har “klarsyn” og/eller “klarfølelse” og/eller ”klarhørelse”. Dvs at du vil blive mødt med en særlig indfølt intuition, som opfanger, hvad der ikke er tilgængeligt med vores dagsbevidsthed. Ligesom den rådgivning der finder sted, har sit udspring i den åndelige verden.

Hvordan foregår clairvoyancen?

Under en clairvoyance kontakter jeg dine åndelige hjælpere for at modtage clairvoyante råd og vejledninger til dig, om hvordan du kommer godt videre i dit liv. Al clairvoyant rådgivning er muligheder for dig, som du har din frie vilje til at tage. Din skæbne bliver et resultat af dine valg. Derfor er det vigtigt at have de bedste forudsætninger for at vælge. Du får naturligvis lejlighed til at stille spørgsmål under clairvoyancen, men dine beslutninger må du selv tage 😉 Clairvoyancen foregår i en kærlig og ofte humoristisk atmosfære. Du er velkommen til at optage clairvoyancen.
Jeg befinder mig i Juelsminde nær Horsens.

Etiske regler for clairvoyance

Som clairvoyant rådgiver er jeg underlagt visse etiske regler (jfr Clairvoyant Foreningen).

Du skal være fyldt 18 år.

Der kommer ikke clairvoyante oplysninger om sygdom, død og ulykker.

Jeg stiller gerne ind på dine relationer til dine børn, forældre eller parforhold. Og du skal selv have bedt om clairvoyance, før jeg stiller ind på dig. Du kan således ikke få oplysninger, om andre end dig selv.

Min clairvoyance er udviklingsorienteret og derfor ikke forudsigende som sådan. Husk du har dit frie valg, og livets beslutninger er dine.

Måske står du ved en skillevej, eller ønsker forandring.

Måske banker gamle drømme på.

Måske er det svært for dig at høre din egen sjæls stemme. Så kan jeg som clairvoyant forstærke denne hvisken.

Du er velkommen til at optage sessionen.

Priser

Clairvoyance – Telefonisk clairvoyance eller via WhatsApp, Skype eller Messenger 800kr.
For halvanden times clairvoyance 1000 kr.
Skriftlig clairvoyance 3-4 spørgsmål + foto 900 kr. 

Forudbetaling på Mobilepay 60894450
Overførsel til reg. 2500 konto 3715603445

Hvem får clairvoyance?

Alle typer i alle aldre (over 18 år) søger clairvoyant rådgivning. Står du ved en skillevej, oplever du krise eller forvirring, eller er du gået lidt i stå i din udvikling? Måske trænger du til et boost og få vækket din spiritualitet. Lytter du til din indre stemme? Mangler du selvværd eller føler du stress?

Har du relationer, der skal kigges efter i sømmene? Eller er du nysgerrig på dine tidligere liv? Er du træt af nogle af dine mønstre og overbevisninger? Så kan en clairvoyance virkelig hjælpe dig på vej til forandring.